Επιλογές

Περ. Τμήμα Πειραιά - Δυτ. Αττικής - Κυκλάδων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά - Δυτικής Αττικής και Κυκλάδων της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΟΕΔΕ) σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην, επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα:

«Οικονομική κρίση και Οικονομική Εκπαίδευση»

 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 από 09:30 έως 15:00, στο αμφιθέατρο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (Σωτήρος 17, πίσω από το Δημαρχείο Πειραιά).

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά – Δυτικής Αττικής και Κυκλάδων της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΟΕΔΕ) σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην παιδαγωγική, επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα:


«Η αναγκαιότητα και οι προοπτικές των οικονομικών μαθημάτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και η διδακτική του μαθήματος Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών».

 

  • Στην εκδήλωση συμμετέχει ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρης Μπουραντάς.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου 2009 και ώρες 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (οδός Σωτήρος 17, πλησίον πλατείας Δημαρχείου).

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…