Επιλογές

Ευχαριστήρια επιστολή

  • 09 Απρ 2019

 

ΠΡΟΣ
ΑΝΑΠΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
κ. Παναγιώτη Ρήγα

 

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

η Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί θερμά για τη θετική σας εισήγηση προς το Υπουργείο Παιδείας και την καθοριστική σας συμβολή αναφορικά με την ένταξη των σχολών α. «Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) - Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης», β. «Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ.Μ.ΥΝ.)», γ. «Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού (Σ.Μ.Υ) - Σώματα» και στο 4ο Επιστημονικό Πεδίο των Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Με την ευαισθησία του Δασκάλου, που σας διακρίνει, και την μεταξύ μας άριστη συνεργασία, εκδηλώσατε για μια ακόμη φορά το αυξημένο ενδιαφέρον σας για θέματα παιδείας παρέχοντας τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών στους υποψηφίους. Παράλληλα, καθιερώσατε μια ρύθμιση η οποία εξασφαλίζει ένα υψηλότατο γνωστικό επίπεδο σε όσους εισάγονται στις ανωτέρω σχολές, ώστε να λειτουργούν αποτελεσματικά και να ανταποκρίνονται τα μέγιστα στην αποστολή τους.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της
Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών

 

Παντελής Τέντες

 

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…